Every Angle software solutions

03-2013 t/m 09-2014

EveryAngleEvery Angle Software Solutions bv is een softwarebedrijf dat de SAP add-on Every Angle voor operations management ontwikkelt. Met dit systeem is het mogelijk om op een eenvoudige, flexibele en snelle manier waardevolle business content uit uw SAP database te halen en met intelligente algoritmes te verrijken.

 Periode: mrt. 2013 t/m sep. 2014
 Taken: Binnen een team van ongeveer tien ervaren programmeurs, het door ontwikkelen van diverse deelproducten in Delphi, C# en Java
 Tools: Delphi XE2, XE6, Eclipse, Visual studio 2008, 2012

De ILC- Groep het rekenarsenaal is een groep van accountants, belasting-, organisatie- en automatiseringsadviseurs; Als Freelancer heb ik bij het bedrijf een divers scala aan maatwerk automatiseringsopdrachten gerealiseerd. Het meest recente en voornaamste pakket is de realisatie van een multi-user informatiesysteem omtrent de urenregistratie binnen de organisatie, met als hoofdfunctie: een geautomatiseerd proces voor de generatie van de maandelijkse facturering.
 Taken: automatiseringsadviezen / ideeën geven ter bevordering van de huidige werkwijze op ’t gebied van urenregistratie en facturering. In samenwerking met de opdrachtgever (IT- Consultant & Accountant) uitwerken van een concept functioneel ontwerp tot een definitief systeemontwerp dat op de bestaande toepassingen en databases is afgestemd; Bouw en testen van het systeem, terugkoppeling met opdrachtgever; Implementatie en documentatie (handleiding). Systeem is modulair opgebouwd.
 Relatie: ILC-groep het Rekenarsenaal Tilburg; www.ilc-groep.nl
 Tools: Delphi 5 / Paradox 7 / Access 2003
 Status: Project is open: systeem wordt regelmatig van nieuwe functies voorzien.